Isnin, 21 Julai 2014

IFTAR 1435H /2014M


2 ulasan:

 1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

  BalasPadam
 2. Alhamdulillah, satu usaha yang membantu meringankan tugas saya dalam mencari topik berkaitan pendidikan khas di Malaysia ini.
  .
  sekadar makluman, pihak kami akan mengadakan satu konvensyen berkaitan pendidikan kanak-kanak.
  Berita baik buat ibubapa yang prihatin.
  Adakah anak anda sangat hyperaktif atau kerap mengalami tantrum kritikal tanpa alasan yang munasabah?
  Kami ingin berkongsi kepada anda satu penemuan terbaru oleh Prof Dr Norsiah iaitu NEUROTHERAPY. Dari terapi ini terdapat satu hasil kajian yang menakjubkan telah diperolehi dari kalangan anak-anak Autism dan ADHD etc ialah rangsangan dari menggunakan ayat-ayat Al-quran tertentu terbukti mampu menenangkan anak-anak ini secara drastik dengan menukar gelombang otak mereka ke frekuensi gelombang Alpha.
  Berminat untuk mempelajari teknik tersebut ??
  .
  ini adalah konvensyen yang akan diadakan pada hujung bulan April 2016 ini.
  antara panelnya ialah Dr Hasnah Toran sendiri beserta beberapa panel yang memang pakar di dalam dunia pendidikan kanak-kanak masa sekarang.
  boleh call @ whatsapp +60 16-215 4015
  maklumat lanjut, layari : goo.gl/DhdCZy

  BalasPadam